علی اکبر بهشتی- کروبی به احمدینژاد پیشنهاد داد، طرفداران و هواداران دو نامزد در یک محل تجمع کنند، هر کسی که عِده و عُده بیشتری آورد، او برنده است. در زیر قواعد مربوط به این تجمع که از طرف حزب اعتمادملی در اختیار ما قرار گرفته، میآید:
1- حمل هرگونه سلاح سرد نظیر تیزی، قمه، چاقو، چماق، پنجهبوکس، قداره، زنجیر، شیشه (شیشه نوشابه، دلستر و ایستک)، دمپایی و ... مجاز است. طرفداران دو نامزد در نظر داشته باشند که نامزدی برنده نهایی تجمع است که از سلاحهای فوقالذکر استفاده بهینهتری بکند و با کمترین ضربات، بیشترین تلفات را بدهد.
2- تجمع به صورت رسمی با سوت ناظر بینالمللی شروع میشود. از هر گروه یک نفر باید جلو بیاید و با یک چماق بر سر طرف مقابل بکوبد. نفری که چماق را محکمتر بکوبد، آغازکننده بازی است.
3- آغازکننده بازی با یک نعره (چیزی در مایههای یوههه!) دیگر هواداران را به طرف مقابل تهییج میکند. دستور حمله که صادر شد، لیدرها در جلوی صف و گندهباقالیها پشت سر آنها یورش را شروع کنند. پرتاب شیشه ماءالشعیر در این مرحله به دلیل برندگی زیاد و سبکی وزن، کارایی بالایی دارد. شیشه ایستک میوههای استوایی نیز در صورت برخورد با سر منجر به جر دادن جمجمه میشود. از این روش یعنی اصابت شیشه ایستک بر سر مخالف، در قرون وسطی و عهد بوق زیاد استفاده میشد.
4- اگر روند درگیری به اصطلاح پایاپای بود و نبرد بدون برتری هواداران یک گروه خاص دنبال میشد، باید تا دقیقه 90 صبر کرد. اگر باز هم مسابقه مساوی شد، دو وقت اضافه 15 دقیقهای و باز هم اگر مسابقه برندهای نداشت، طبق قانون 5 گندهباقالی از این طرف و 5 گندهباقالی از آن طرف باید با چوب و چماق به جان همدیگر بیفتند.
5- باز هم اگر برنده نهایی مشخص نشد، نمایندگانی از طرف هر دو نامزد باید با یکدیگر مچ بیندازند. جهت جلوگیری از تقلب، انداختن مچ باید در جلوی چشمان ناظران سازمان ملل باشد. بدیهی است بلند کردن دست در هنگام مچانداختن، جرزنی بوده و شاکی حق دارد که از جرزن در دادگاه صالحه شکایت کند. جرزن نیز از حق داشتن حداقل یک وکیل میتواند استفاده کند و حقوق انسانی وی نیز باید مراعات شود.
6- برای کروبی این حق محفوظ است که اگر دید فرمانده لیدرهایش به طرف موسوی دارد غش میکند، میتواند با گفتن کلمه «موچم» قاعده بازی را بهم بزند.